Mette Felding Pålsson Thomsen
Født 30.juli 1993
Far: Per Pålsson, mor: Grethe Thomsen
Nyheder Galleri Yndlingshunde Trim&Træning Lidt af hvert Årets Juniorhandler
Hej, jeg hedder Mette, bor hos min mor i Kalundborg og min far Per og Helle, som har Kennel Dan-L med Cocker Spaniels i Starreklinte ved Hørve.
Jeg er altid med på udstilling, også hvis turen går til udlandet.
Så jeg har besøgt tyske, svenske, finske og engelske udstillinger.
Når der er mulighed for det, går jeg Juniorhandling enten med Helle´s cockere eller jeg låner een. Jeg hjælper også både Helle og andre udstillere med at udstille deres hunde.
<<Jeg bliver BIS 4 Juniorhandler på Spaniel Klubbens udstilling d. 2.maj med Lady som jeg lånte af Per Villumsen. Hun var svær at gå med, for der var en plet på tæppet hun ville snuse til, så hver gang vi kom dertil ville hun stoppe, så jeg måtte bruge alle kneb for at få hende med.
Her bliver jeg BIS Juniorhandler sammen med Ever på et skue i marts i region 1. Det var ret spændende, for der var rigtigt mange i klassen og jeg havde en veninde med, Katrine, hun blev nr. 2. Så vi var ret stolte af os selv.>>>>>>
^På Spaniel Klubbens Gold Cup i 2002 fik jeg lov til at låne Kidney af Lisbeth og Karsten. Ham blev jeg BIS 4 Barn/Hund med. Jeg er ikke så dygtig endnu, det kan man godt se.
Hej, skriv en hilsen til mig i
Min Gæstebog
Se, jeg har fået lavet et banner. Du er velkommen til at bruge det som link til min side

http://www.dan-l.dk/Kennel%20Dan-L/pages/Metteindex.html
Mette Pålsson
Lundemarken 38
4400 Kalundborg
el. Rørmosevej 8, Starreklinte
4534 Hørve
Mobil:60822579
E-mail: mp@dan-l.dk
newbie.dk