Nyheder

5 juli.

Idag ville jeg skrive lidt om Ballerup udstillingen.

Lørdag den 16 juni.

Helle skulle dømme, så jeg tog hundene. Det regnede rigtig meget, men det var sjovt alligevel.

Jeg skulle gå juniorhandling med Jenny. Først skulle vi løbe et T med vores egen hund, og derefter skulle vi bytte hund. Jeg fik en kongepuddel. Den var rigtig sød og det gik helt fint, og det syntes dommeren vist også, fordi jeg blev nummer 3.

Søndag 17 juni.

Idag gik det udover alle forventninger i juniorhandling.

Det hele startede med, at man kom ind og skulle stille hundene op og løbe en runde. Dem med små hunde skulle på bord og dem med store hunde skulle bare stilles op på gulvet. Da dommeren havde kigget på min hund og jeg havde vist tænder, skulle jeg løbe et T.

Da alle havde gjort det skulle vi bytte hund. Jeg fik en mellempuddel. Den var meget mor-glad og hvis den ikke lige kunne se dens ejer blev den meget ulykkelig. Noget af det sværeste ved at gå med mellempuddelen va,r at hvis man skulle bytte hånd, så skulle snoren ned om hovedet til forskel for en cocker, hvor du bare kan skifte oppe på hovedet. Dommeren spurgte om en masse ting med hensyn til den nye hund f.eks hvad hunden hed, hvor gammel den var, hvad gruppe den hørte til, hvor mange tænder den havde og hvor den havde flest tænder (i over- eller undermunden)

Det gik rigtig godt og til min store overraskelse vandt jeg!

Og blev

BEST IN SHOW
JUNUIORHANDLER

Det var en rigtig god weekend!

*

11-12-13 November
gik turen til verdensudstillingen i Polen.

Den 11 kørte vi derned, og det var en rigtig lang tur, men det var dejligt bare at kunne sidde og slappe af, mens Helle kørte. Det var et hyggeligt hotel, vi havde valgt at bo på, og der var utrolig mange af dem vi kender, som boede samme sted.

Den 12. skulle vi ind på udstillingen, den var meget stor, men det var sjovt at sidde og kigge på alle de mange hunde der blev vist. Jeg skulle gå juniorhandling allerede kl 10.30. Jeg troede ikke jeg havde særlig store chancer, men det gik ud over alle mine forventiniger. Første gang jeg skulle ind gik jeg med Matson, og det gik godt, for jeg blev taget ud. Et stykke tid efter skulle jeg møde op igen og kæmpe mod en hel masse! Der troede jeg bestemt ikke, jeg havde en chance, for der var rigtig mange og de var meget store. Men hold da op hvor det kørte, jeg blev taget ud igen og fik en seddel var der stod at jeg skulle møde op til finalen henne ved store ring.

I starten var jeg ikke så bange for at komme ind i storering, for jeg har jo prøvet det mange gange i Danmark, men da jeg så alle de mennesker begyndte jeg at blive rigtig nervøs. I storering lavede jeg et par fejl- og blev ikke taget ud.

Jeg var rigtig stolt over at jeg var kommet så langt!

*

4 og 5 september

I år til gold cup udstillingen blev Sandra Willumsen og jeg, spurgt om vi havde lyst til at stå i bod i nogle timer. Det sagde vi selvfølgelig ja til, og det var faktisk ret sjovt. Vi blev også spurgt om vi havde lyst til at sælge lodder, og det sagde vi også ja til.

I juniorhandling gik det okay, men den rigtig dygtige svensker Rebeka Johansson kom lige ned og slog os alle sammen begge dage.

Lørdag blev jeg nummer 3, og der gik jeg med Lotte og Michaels hund Victor, stor tak til dem. Det er dejligt, at folk at så flinke til at låne deres hunde ud.
Søndag blev jeg nummer 2, det var jeg ret tilfreds med.

En ekstra lille detalje var selvfølgelig den sædvanlige Gold cup- fodboldkamp mellem jyderne og sjællænderne/øerne.

SJÆLLAND OG ØERNE VANDT!!!

Det var en rigtig hyggelig weekend!

*

28. Maj
Spaniel Klubben Certifikat-udstilling i Allerup Gl.Have på Fyn var en rigtig våd fornøjelse - regn og blæst og ikke over 12 gr. Det kunne dog ikke overskygge glæden ved atter at vinde BIS juniorhandler - jeg var rigtig stolt og glad for at jeg igen fik lov at låne Lotte og Michaels fine ami. Tusse - som på dagen var blevet BIM - jeg fik også lov til at vise ham i BIS/BIM - nogen placering blev det ikke til - dommeren valgte kun een og det blev springeren. Men det er meget spændende at få lov til at vise hund i konkurrence, hvor det gælder hundene og ikke min egen præstation
Nu glæder jeg mig meget til næste udstilling - måske får jeg igen lov til at hjælpe nogen med at vise deres hund.

*

1. April
...og så skete det!
For første gang vandt jeg BIS Juniorhandler på en DKK udstilling - nemlig i Hedensted på DKK´s nationale udstilling - hold da op en stor oplevelse!
Jeg fik lov til at låne Ch.Galaksi Gran Torismo af Lotte og Michael og dommer var Hanne Laine Jensen. Vi var 12 unge - og jeg troede da, at det var een af de store piger som skulle vinde - men hvor blev jeg glad da jeg hørte i højtaleren at "Mette Pålsson med sin amerikanske cocker spaniel kunne gå på 1.pladsen!".
Det var lige ved, at jeg troede, det var Aprilsnar!
Tusse og mig

*

25.marts
For 3 gang i træk i år vinder jeg BIS JUNIORHANDLER - denne gang på Spaniel Klubben´s udstilling i Stestrup under dommer Michael Mølgård Kristensen. Det var en lidt svær opgave at handle min amerikaner for hun er ejet af Michael - så hun kiggede noget efter sin "far", heldigvis fik jeg hurtigt kontrol over den.

Sandra - min gode veninde blev nr. 2

Og så fik Sandra og jeg en helt ny opgave - vi fik lov til sammen at dømme Barn og Hund!
Det er en helt anden oplevelse, at stå i midten af ringen og styre slagets gang. Det var utroligt morsom og interessant - det kunne vi godt tænke os at prøve en anden gang.


Sandra og mig med "vores" vindere.

*

12.marts 2006
Ups...det må I undskylde, jeg har været lidt doven med min side og ikke fået opdateret, men det skal jeg komme efter nu.

Året begyndte ret godt med at jeg blev BIS-juniorhandler på Spaniel Klubbens udstilling d. 17. februar med et helt nyt bekendtskab - nemlig Svea - Ch.Nobhills Taste of Success - Michaels dejlige springer tæve. Hun er rigtig sød, men også noget af en udfordring at gå med - hun er jo noget større end jeg er vant til.
Dommer var Mette Mørkegård

Søndag d. 12 marts tog vi på Spaniel Klubbens region 1 skue og igen blev jeg BIS-juniohandler - denne gang med en cokcer - nemlig vores egen Sider.
Dommer var Kristina Hellesøe

*

2005

November
Herning udstillingen...altid en rigtig dejlig udstilling med en god stemning.
Jeg fik lov at gå med Disny igen og tænk Jer - jeg blev
BIS 4 - jeg er så glad for, at jeg 2 gange i træk er blevet plukket ud på de store udstillinger.
Dommer Mikael Tranholm

18.september

Hvilken herlig dag!!
Selvom den startede lidt skidt med, at vi fik tæv i skolefodbold i finalen og min mor og jeg kom for sent til forbedømmelsen i Juniorhandling-konkurrencen - lykkedes det mig alligevel at gøre et så godt indtryk på dommer Morten Matthes, at han plukkede mig ud blandt de 4 sidste.
Og hvor blev jeg glad og stolt over at blive
BIS 3 Juniorhandler
Det var en stor oplevelse at blive placeret på en International DKK-udstilling.
Tak til far for at stå parat ved indgangen og en særlig stor tak til Michael som havde Disny friseret op og klar til mig, da jeg kom stormende i sidste øjeblik.

...
Her er jeg i action

3&4 september

Gold Cup
Jeg fik lov til at gå med Disny begge dage og der var rigtig tuff konkurrence begge dage - fra Tyskland kom også Callum som har været med på Cruft som repræsentant for sit land - han var dygtig! 
Om lørdagen blev jeg nr. 4 og om søndagen sneg jeg mig op på 3. pladsen - jeg lavede en lille fejl og så røg topplaceringen - sådan er det at være med i "eliten" - der er ikke råd til fejl!
Denne weekend skulle jeg også selv vise "min" nye lille charmetrold - Sveinars søn Sider - Dan-L´s Side Effekt - det var godt nok spændende - han er kun 3½ måned gammel, men han gik som en drøm og stod som en statue - jeg har også trænet med ham og han er bare så sød og villig til at lære.
Rigtigt spændende var det i BIS-finalen, hvor han blev
BIS 2 Baby
Jeg var bare så glad og stolt af min lille dreng.

28.maj

På Spaniel Klubbens udstilling i Allerup Gl.Have var det vores formand Kaj Madsen, som dømte - Disny og jeg var rigtigt gode, men Kaj fandt på at stille os spørgsmålet:"Hvor mange tænder har en hund?" - Det var der kun een som kunne svare på det var Anne - og hun er også rigtigt dygtig til det med hund så hun vandt og jeg blev en flot nr.2

5.maj

Så tog far og jeg til Stepping på FDA-udstilling mens Helle var i Canada.
Vi havde en rigtig god dag sammen selvom jeg var lidt syg - men det glemte jeg alt om i Juniorhandling, hvor jeg havde fået lov til at vise Sveinar. Det var en god overraskelse at det atter var Vibe som skulle dømme, til gengæld var der rigtigt, rigtigt mange juniorer i ringen - så konkurrencen var hård.
Jeg blev bare sååå glad, da jeg igen blev

BIS Juniorhandler

Stor tak til Vibe!

Lidt surt at denne udstilling ikke tæller med i regnskabet til Årets Juniorhandler

30. april

Så var det Spaniel Klubbens udstilling i Blovstrød.
Igen var jeg heldig at få lov til at låne Disny - hende er jeg rigtig glad for at få lov til at låne.
Dommer i Juniorhandling var Vibe Borregård.
Og denne gang "træk jeg det længste strå" og blev

BIS Juniorhandler

Ih, hvor var jeg glad og stolt!

3. April.

Atter en gang har jeg været i Jylland - denne gang i Esbjerg.

Jeg gik Juniorhandling med Disny - og tænk engang for første gang blev jeg plukket ud på en DKK udstilling - jeg blev

BIS 3 Juniorhandler!

20.marts.

I dag har jeg været på udstilling i Haverslev. Nu skal I bare høre...

Det startede tidligt om morgenen for når udstillingen ligger i Jylland, skal man køre meget langt og så man skal tidligt op.

I Juniorhandling gik det godt, jeg blev BIS2. Jeg gik med Lotte og Michals amerikaner Disny. Jeg er meget stolt og glad for at blive nummer to. Min veninde Sandra blev nummer 1. Det var meget flot og tillykke, Sandra..:-)

Jeg fik også lov til at vise Disny i Bedste Tæve, hvor hun blev nummer fire..:-)

TAK til Lotte og Michael, fordi jeg måtte låne Disny.

6.marts

I dag har jeg været på skue på Tølløse Slot igen.
Jeg gik med Jackie - Paisley´s Outsider - ligesom sidst. Det gik godt, jeg blev BIS 4.

Jeg fik også lov til at gå med Malou - Dan-L´s Sadly Not ejet af Lotte Andreasen, som var anmeldt i åbenklasse. Jeg handlede Malou til BIS-åben klasse, men i BIS- finalen måtte jeg give hende til Ruth, for der skulle jeg jo gå med Jackie. Jeg var rigtigt stolt af, at Malou blev BIS 2.

Udover at jeg skulle gå med Jackie og Malou var jeg også anmeldt i Juniorhandling, her blev jeg
BIS -Juniorhandler.

Det var et karnevalskue, så vi slog katten af tønden. Der gik det smadder godt, for jeg blev
både Kattedronning og Kattekonge.

Det var bare en kanon dag :-)
fotos kommer senere

27/28. november

Sikken en wekend jeg har haft, nu skal I bare høre:

"Lørdag var Spaniel Klubudstiling i Tømmerup-hallen. Jeg skulle ind i Juniorhandling. Der var kun Sandra, Chrisoffer og jeg. Det var spændende. Det gik rigtig godt, jeg blev
BIS juniorhandler!!
Det var dejligt .
Sandra blev nr. 2 og Christoffer nr. 3

Søndag skulle Helle og jeg på skue i Tølløse. Fordi det var gået så godt i Juniorhandling med Jackie dagen før, fik jeg lov til at tage hende i alle klasser. Det gik også kanon, jeg blev BIS Mellemklasse og BIS 2. Jeg vandt også Juniorhandlingen igen. Det var bare to kanon gode dage. Det er bare ærgerligt, at der er så lang tid til den næste hundeudstilling, når det nu går så godt.

Her vinder jeg BIS 2 med Jackie

18 september

Københavnsvinder udstillingen i Ballerup...det er altid en spændende oplevelse. I år var den extra spændende for jeg skulle gå Juniorhandling og denne gang havde Helle givet mig lov til at vise Sveinar. Det gik rigtigt, rigtigt godt og jeg syntes, at dommer Hanne Laine kiggede extra på mig...jeg håbede, at jeg var dygtig nok til at blive plukket ud i Store Ring, men hun tog i stedet 4 næsten voksne (i mine øjne) piger. De er også rigtigt dygtige. Min veninde Sandra havde en rigtig off-dag, hun sagde bagefter at alt gik galt, men hun tog det heldigvis med godt humør og blev ikke sur. Line var også uheldig, så vi 3 cocker-piger måtte tage hjem uden rosetter. Om søndagen blev Line nr. 3, et rigtigt stort tillykke med det, Line.

4&5 september

Gold Cuppen er overstået...det var dejligt at se mine hundevenner igen og jeg har lært en ny at kende, det er Christoffer og hans cocker Brutus. Det er en sød hund, han har.
Om lørdagen gik jeg med Kidnie, han er en rigtig sød hund, men meget mordårlig og derfor svær at gå med, men det gik meget godt og jeg blev BIS 4. Det var jeg godt tilfreds med. Om søndagen satte jeg alle sejl til og tog Matson - Helle havde ellers sagt, at jeg nok ville få problemer med ham, han er nemlig ikke nem!.....og hold da op, hvor jeg fik problemer!! Han både smed sig på jorden og var konstant urolig og hoppede op og ned ad mig når vi skulle løbe. Han var rigtig, rigtig svær, så jeg havde fuldt oppe at gøre med bare at prøve at styre ham, så jeg fik slet ikke vist dommeren, hvad jeg kan.
Det ser ellers så let ud, når Helle viser ham...hmmm, måske skal jeg lytte lidt til, hvad Helle siger næste gang og tage Sadno i stedet!!!

7.august

Så er Super Cocker Show blevet afholdt...det var en meget spændende dag og rigtigt sjovt at have hundeudstilling her hjemme hos os selv. Jeg havde fået lov til at gå Juniorhandling med Ch.Dan-L´s Let´s Talk About Sex - også kaldet Sveinar - han er utroligt god at gå med, han satte ikke en pote forkert, så jeg havde ingen problemer med at vise dommeren alt hvad jeg havde lært. Det gik så godt, at jeg vandt Juniorhandler-konkurrencen - jeg blev rigtig, rigtig glad og også stolt, for jeg syntes, at de andre også var utroligt dygtige.
Her er et par photos fra dagen
.
Jeg fik også lov til at vise Paisley´s Outsider - Jackie- i BIS/black `n tan.

30.maj

Jeg har været på Spaniel Klubbens udstilling i Allerup Gl.Have på Fyn. Jeg gik Juniorhandling med Copia. Hun er meget livlig og lidt svær at gå med...ellers er hun smaddersød. Jeg blev BIS-reserve....jeg ville gerne have været med blandt de 4 bedste, men dommeren syntes noget andet.
Her er et par billeder fra dagen.

Sandra, min veninde blev nr. 3, her er et billed af hende